Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 6. Vasile Moldoveanu a fost la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” Celebrul tenor a dat autografe directorului TNOB şi viceprimarului Decebal Făgădău

ro

28 Oct, 2015 10:25 4471 Marime text
Maestrul Vasile Moldoveanu a post primit în urmă cu scurt timp la Prefectura Constanța. 

Prezenți la eveniment sunt prefectul Constantin Ion, viceprimarul cu atribuții de primar Decebal Făgădău și scriitoarea Aurelia Lapușan. 

De asemenea, sunt prezenți și copiii de la Școala numărul 11 din Constanța. elevi din cadrul Liceului Teoretic Ovidius și elevi de la Colegiul Național de Artă „Regina Maria”, care vor susține momente artistice. 

Decebal Făgădău i-a oferit marelui tenor Vasile Moldoveanu o diplomă de excelență. 

UPDATE 6, ora 17.56
 
Vasile Moldoveanu a ajuns la liceul Eminescu. Îşi reconstituie traseul pe care îl făcea când era elev al liceului Mircea. Precizăm că, în prezent, sediul aparţine liceului Eminescu.

UPDATE 5, ora 16.39

Tenorul Răzvan Săraru interpretază două arii din repertoriul lui Vasile Moldoveanu.



UPDATE 4, ora 16.15

În aceste momente, Vasile Moldoveanu, tenor de talie mondială, se află la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân", la o întâlnire a cadrelor didactice şi elevilor. A fost primit cu aplauze. Profesorii au pregătit o prezentare foto-video cu evoluţia maestrului. Tenorul este vizibil emoţionat!


UPDATE 3, ora 11.15:

Marele tenor constănţean a semnat autografe pentru viceprimarul Constanţei, Decebal Făgădău, dar şi pentru directoarea Teatrului Naţional de Operă şi Balet (TNOB) „Oleg Danovski“ din Constanţa, Daniela Vlădescu.


UPDATE2, ora 10.46:
 

După ce micuții de la Școala numărul 11 l-au încântat pe maestru cu trei piese, Vasile Moldoveanu a dorit să facă o poză cu aceștia. 

În aceste momente elevii Liceului Teoretic Ovidius cântă în fața marelui tenor și a celor prezenți. 

UPDATE 1, ora 10.35:

În semn de înaltă apreciere, ZIUA de Constanța i-a oferit maestrului Vasile Moldoveanu o diplomă de excelență și o medalie. 

UPDATE, ora 10.30:

La urmatoarea ședință Decebal Făgădău va propune să îi ofere titlul de cetățean de onoare al Constanței lui Vasile Moldoveanu.




Galerie foto:



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari