Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4 Autoritățile din Constanța, în alertă! Un bărbat rătăcit a fost găsit cu ajutorul unui elicopter în stațiunea Saturn

ro

12 May, 2016 16:33 2012 Marime text
Un bărbat este căutat de autorități după ce s-a rătăcit în zona Căscioarele, între comunele Cerchezu – Conacu și Cobadin, în zona unei bălți.
 
Bărbatul este plecat de trei zile din satul Căscioarele și nu mai știe în ce zonă este. 
 

UPDATE 4, ora 17.46:

Potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, este vorba despre un bărbat în vârstă de 33 ani, în stare conștientă, ce prezintă dureri abdominale. 


UPDATE 3, ora 17.40:

Pentru căutarea și salvarea bărbatului a fost o strânsă colaborare între ISU, echipajul elicopterului SMURD, IJJ, autoritati locale și poliție. Bărbatul a fost preluat de elicopter și transportat la spitalul Județean Constanţa.
 
Inițial nu s-a putut localiza, dar după ce a fost sunat de dispeceratul ISU, s-au putut identifica coordonatele, astfel elicopterul l-a localizat. 


UPDATE 2, ora 17.14:

Autoritățile sunt pe drum către strațiunea Saturn, urmând să se reunească în fața unui hotel și să plee în căutarea bărbatului rătăcit. 


UPDATE 1, ora 16.57:

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța, bărbatul a fost localizat în zona stațiunii Saturn. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii