Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3 Accident mortal. Un buldoexcavator a căzut în canalul Ovidiu-Poarta Albă (galerie foto + video)

ro

10 Dec, 2015 15:59 4510 Marime text
Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost solicitaţi, în urmă cu câteva minute, în canalul Ovidiu – Poarta Albă. Se pare că un buldoexcavator a căzut în apă.

Vom reveni cu informaţii.

UPDATE3, ora 18.40:

Accidentul s-a petrecut în momentul în care bărbatul executa lucrări în zonă pentru Administrația Canalelor Navigabile.
 
Scafandrii Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" au intervenit, folosind un camion cu barcă de la Detaşamentul Palas, o autospecială de la Detaşamentul "Slt. Fripis" şi li s-a alăturat şi un echipaj de la Serviciul judeţean de Ambulanţă.
 
Pompierii au reuşit, după circa 40 de minute, să găsească trupul neînsuflețit al bărbatului în vârstă de aproximativ 50 de ani în cabina utilajului.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut tragedia.



UPDATE 2, 16.59
 
Incidentul a avut loc în zona ecluzei. Pompierii au parcat maşinile din dotare la doi km de ecluză, deoarece nu s-au putut apropia mai mult din cauza noroiului. Prin urmare, au mers pe jos.
 
Conform ISU „Dobrogea”, s-au observat urme de ulei pe marginea canalului, ceea ce i-a dus la concluzia că utilajul a căzut în apă. Înălţimea de la care ar fi căzut buldoexcavatorul este în jur de un metru şi jumătate.

UPDATE 1, ora 16.24

Au ajuns la faţa locului scafandrii ISU „Dobrogea”, care vor intra în apă pentru căutarea utilajului. Nici acum nu se ştie dacă în cabină se afla o persoană.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii