Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Ziarist român victimă a atentatelor din Paris. Este în comă indusă

ro

14 Nov, 2015 05:18 2295 Marime text
Un jurnalist român, Andrei Marian Mihai, colaborator al France 24, se află printre victimele atacurilor din Paris, după cum transmite presa franceză.

Mihai lucra din 1 februarie 2015 pentru France 24. El se stabilise la Barcelona, dar s-a mutat la Paris.
"Prietenul nostu Andrei Marian Mihai se afla printre ranitii din atentatul de la Paris, inca nu stim cum este starea lui, din pacate a fost adus in stare grava la spital, imediat ce ni se vor oferi detalii despre stare lui o sa va anunt aici pe pagina lui, sa speram ca vom primi curand vesti cat mai bune. Sa ne rugam ca totul sa fie doar un vis urat!"
Ca o ironie a sorţii Andrei Marian Mihai postase nenumărate informaţii despre nenorocirea care se abătuse pe 30 octombrie asupra familiilor celor care au pierit şi mai au încă de suferit de pe urma tragediei din Clubul Colectiv din Bucureşti.
Andrei Mihai Marian este din Bucureşti şi absolvise Universitatea Spiru Haret.

UPDATE 2 ora 22.35:

Jurnalistul român de la France 24, Andrei Marian Mihai,  anunțat ca fiind rănit în atentatele de la Paris, a anunțat sâmbătă seară pe contul său de facebook că un psihopat a aruncat pe piață această informație.

Mihai nu a precizat identitatea individului.

Vineri noaptea, pe o pagină atribuită jurnalistului s-a anunțat că acesta ar fi în comă indusă.

POSTAREA LUI ANDREI MARIAN MIHAI:

A fost o data ca niciodata, un psihopat care neavand de lucru a gandit sa ma dea ranit in atentatele de la Paris, a pus familia mea pe drumuri degeaba, prieteni sa inebuneasca la tv, cand imi apare fata chiar pe sticla plasmelor din casa, un gest frumos care iti taie respiratia la inimioara, bine ca nu i-a dat dementului prin cap sa mai ceara si donatii pentru mine, nu stiu pe unde as fi scos camasa dupa aia, in loc sa ajung in tara, ajungeam direct la Socola. Cel mai grav este ca nimeni nu a verificat cu ambasada romana sau MAE cele intamplate, se vede ca vrem sa avem audiente record cu tv din Romania. Cat de mare poate fi prostia omeneasca?? Din pacate gradina lui Dumnezeu este plina de specimene rare in pericol de disparitie,.......sa te fereasca Dumnezeu de mintea Mitocanului



UPDATE 1, ora 12.25

Informaţiile potrivit cărora cetăţeanul român Andrei Marian Mihai ar fi fost rănit în atacurile de la Paris nu se confirmă. „Nu am pățit nimic. Sunt bine. Merg spre muncă. Am tot ce îmi trebuie, sunt bine. Chiar vă rog să vă liniștiți. Vă mulțumesc pentru mesaje", a spus Andrei Marian Mihai, într-un mesaj audio postat pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi Jurnalistul român despre care s-a spus că a fost rănit în Paris este bine (video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii