Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4 Votarea din judeţul Constanţa întâmpină diverse incidente

ro

05 Jun, 2016 08:17 5298 Marime text
În judeţul Constanţa, până la această oră, s-au înregistrat mici incidente. De exemplu, un alegător dorea să voteze, însă avea buletinul expirat. Un altul a cerut o urnă mobilă, cerere care i-a şi fost acceptată.  

La Mihai Viteazu operatorul de sistem a apucat să înregistreze un CNP, ulterior s-a constatat că buletinul era expirat. Prin urmare, persoana în cauză a fost oprită să voteze, ne-a spus locţiilorul BEJ Laura Opariuc-Dan.

UPDATE 5, ora 16.00

Incidentele au continuat să aibă loc în judeţul Constanţa. La secţia nr. 346 din Ovidiu preşedinţele secţiei de votare Libu Emilia a împărţit mai multe buletine de vot pentru trei alegători, iar buletinele vizau strict funcţia de primar.

Citeşte şi Buletine de vot fără număr împărţite la Ovidiu

La începutul zilei semnalam că 20 de buletine de vot ce erau pentru circumspripţia electorală de la Techirghiol au fost găsite la Negru Vodă. Ei bine, la Techirghiol s-au găsit tot 20 de buletine de vot pentru Negru Vodă.

Citeşte şi Schimb de buletine între Techirghiol şi Negru Vodă​

UPDATE 4, ora 13.58

La secţia nr. 346 din Ovidiu preşedinţele secţiei de votare Libu Emilia a împărţit mai multe buletine de vot pentru trei alegători, însă buletinele vizau strict funcţia de primar.

UPDATE 3, ora 12.00

Un reprezentant al unei formaţiuni politice reclamă, în aceste momente, la BEJ, că 150 de persoane şi-au schimbat domiciliul pe Săcele în ultimele două zile, 80 ieri şi 70 cu o zi în urmă. 

UPDATE 2, 11.25

În localitatea Săcele, la secția de vot nr. 529, a dispărut o ștampilă de vot. Din acest motiv, procesul de votare a fost suspendat o perioadă de timp. Nici localitatea Nisipari din comuna Castelu nu a fost lipsită de evenimente. Un angajat al primăriei a fost surprins când își fotografia buletinul de vot. Prin urmare, a fost amendat.

Citeşte şi Un angajat al Primăriei Castelu, amendat după ce şi-a fotografiat buletinul de vot​

UPDATE 1, ora 11.01

La Negru Vodă s-au găsit mai multe buletine de vot pentru Techirghiol, prin urmare au fost anulate.    

Citeşte şi:

„Operaţiunea toporul”, la o secţie de votare din judeţul Constanţa

Surse - Mită consistentă la Nicolae Bălcescu?

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii