Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Şoferul a fugit, dar a fost prins după câteva ore! Pieton lovit de mașină pe strada Traian

ro

24 Feb, 2015 14:35 1816 Marime text
Un pieton a fost accidentat de o mașină pe strada Traian, în apropierea Palatului Administrativ.
 
Accidentul s-a petrecut în urmă cu doar câteva minute. Un echipaj al Ambulanței acordă victimei primul ajutor, iar Poliția Rutieră investighează cazul.

UPDATE 16.12

Victima este o femeie în vârstă de 53 de ani, care traversa regulamentar strada, pe trecerea de pietoni din zona poarta 2. 

Şoferul a oprit după accident, a constatat că femeia nu a fost rănită grav, iar când a sosit echipajul SMURD s-a urcat în maşină şi a plecat!

După descrierile martorilor, poliţiştii rutieri bănuiesc cine este persoana, însă deocamdată nu au depistat-o. Nici şoferul nu s-a prezentat de bună voie la Poliţie până în prezent.

UPDATE 2 - 18.02

La aproximativ două ore, în urma investigaţiilor efectuate, polițiștii au identificat conducătorul autoturismului care a produs accidentul rutier ca fiind B.D.M., un tânăr de 24 ani din Constanţa, care a condus în momentul accidentului un autoturism Nissan 200 SX. Șoferul este cercetat acum penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii