Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3 Intervenţii pe bandă rulantă pentru pompieri! Pericol în Portul Constanţa! (galerie foto + video)

ro

22 Jul, 2016 15:09 3338 Marime text

Curg solicitările pentru pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea! În urmă cu puţin timp, aceştia au fost chemaţi în patru locaţii diferite.

Aşadar, în această după-amiază, se intervine pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o vegetaţie uscată în Portul Constanţa, zona triaj, în localitatea Lumina, unde un garaj a fost cuprins de flăcări. Totodată, şi în localitatea Mereni se intervine pentru un incendiu izbucnit la o vegetaţie uscată. Cea de-a patra solicitare se referă la o deblocare de uşă, în Constanţa, pe strada Ferdinand, nr. 24.

UPDATE 3, ora 18.12

Conform ISU Dobrogea, au fost deteriorate prelata cu care erau acoperite vagoanele și la exterior, baloții de celuloză ce se aflau în aceştia. Au intervenit patru autospeciale de stingere cu echipaj complet. 

UPDATE 2, ora 16.47

Incendiul din Portul Constanţa a fost lichidat. Menţionăm că patru maşini ale pompierilor au fost prezente la această intervenţie, întrucât lângă vagoanele pline cu hârtie se aflau cisterne!

UPDATE 1, ora 16.20

În ceea ce priveşte incendiul izbucnit în Portul Constanţa, o suprafață de vegetație uscată a luat foc, fiind afectate în jur de 20 de vagoane staționate în zonă, încărcate cu celuloză paletată (hârtie), care arde mocnit.



 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Io 22 Jul, 2016 19:10 Auzi da de pompierii civili nu spui nimic? Nici măcar ca militarii ajung mereu in urma lor ?