Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Giovani Becali a fost eliberat din puşcărie! Iată primele imagini (galerie foto+video)

ro

14 Sep, 2016 15:01 6753 Marime text
Giovani Becali va fi eliberat condiţionat din puşcărie, anunţă România TV. Decizia este definitivă, aşadar nu mai poate fi atacată.
 
Becali va fi eliberat condiţionat, a decis, miercuri, Tribunalul Ilfov. Fostul impresar a executat 2 ani şi 6 luni din pedeapsa de 6 ani şi 4 luni primită în Dosarul Transferurilor. 

În prezent, Giovani Becali este judecat alături de Geanina Terceanu, fost judecător al Tribunalului Bucureşti, de Victor Becali, dar şi de Cristian Borcea, fostul preşedinte executiv al Clubului de fotbal „Dinamo” şi totodată unul dintre inculpaţii Dosarului Retrocedărilor din Constanţa.

În acest ultim dosar, Cristian Borcea este judecat din 2008, alături de mai multe persoane, printre „colegii“ de dosar aflându-se Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, Nicuşor Daniel Constantinescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, dar şi Alin Horaţiu Dima, recent trimis în judecată, alături de alte persoane, pentru 25 de hectare de teren din municipiul Constanţa.
 
De menţionat că, până să fie încătuşată, Geanina Terceanu a judecat şi dosarul în care Avraham Morgenstern, apropiat al lui Radu Mazăre, este suspectat că, „în perioada 2009 - 2014, în calitate de administrator al SC Shapir Structures SRL, nu a înregistrat corespunzător veniturile obţinute din trei contracte încheiate cu RAEDPP (Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat) Constanţa şi Confort Urban SRL Constanţa şi nu a înregistrat facturile fiscale aferente acestor venituri, în executarea acestor contracte“.

UPDATE 2, ora 16.49
 
În aceste momente, a ieşit pe poarta Penitenciarului Poarta Albă. Conform informaţiilor noastre, a fost adus la Poartă Albă cu o salvare a penitenciarului. Întrebat de jurnalişti dacă este bolnav, nu a dorit să comenteze. Mai mult, nu a făcut niciun comentariu în momentul eliberării.  

UPDATE 1, ora 16.33

Ioan Becali a fost adus, de dimineaţă, la Tribunalul Ilfov, iar după încheierea şedinţei a plecat înapoi spre Penitenciarul Poartă Albă, unde a aşteptat decizia instanţei. 

Acum, aşteaptă să fie eliberat.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii