Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3. Accident la intersecţia bulevardului Tomis cu strada Ion Raţiu. Trei persoane ar fi rănite. Pagube de zeci de mii de euro (galerie foto + video)

ro

10 Feb, 2016 14:16 15983 Marime text
Polițiștii Serviciului Rutier Constanța au fost solicitaţi, în urmă cu câteva minute, să intervină la intersecţia bulevardului Tomis cu strada Ion Raţiu, în cazul unui accident rutier. Conform primelor date, două maşini au fost implicate, printre care se numără şi un autoturism de lux, iar trei persoane ar fi rănite.

Un semafor a fost aproape smuls din ciment, pagubele se ridică la zeci de mii de euro.

Vom reveni cu informaţii.

UPDATE 3, ora 18.11
 
Potrivit Serviciului Rutier Constanţa, o femeie de 45 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Tomis, dinspre strada Nicolae Iorga, către bulevardul Alexandru Lăpuşneanu. Când a ajuns la intersecţia semaforizată cu strada Ion Raţiu, a pătruns în intersecţie pe culoarea verde a semaforului electric în funcţiune şi a virat la stânga fără să acorde prioritate, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 19 ani din sens opus, care a pătruns în intersecţie pe culoarea verde a semaforului electric în funcţiune.
 
În urma impactului un autoturism a fost proiectat pe scuarul pentru pietoni din partea dreapta a sensului său de mers, unde a accidentat uşor doi bărbaţi de 56, respectiv 25 de ani, care aşteptau să traverseze. De asemenea, au mai fost rănite şi alte două persoane.

UPDATE 2, ora 14.40
 
Un Range Rover a fost proiectat într-un semafor din intersecție. Conform primelor date, se pare că o femeie care conducea un Chevrolet nu a acordat prioritate mașinii de teren, pe care a acroşat-o. Din motive de securitate, stâlpul semaforului trebuie să fie dat jos, deoarece este în pericol să cadă. Zona este asigurată de jandarmi.

UPDATE 1, ora 14.36
 
În aceste momente, două persoane (şoferiţa şi un pieton) sunt transportate la spital, pentru îngrijiri de specialitate, celelalte fiind rănite uşor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii