Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UNPR va susţine orice soluție politică care asigură stabilitate României

ro

04 Nov, 2015 13:03 1032 Marime text
UNPR anunţă că a luat act de nemulțumirile exprimate de cei care au protestat în seara zilei de ieri în București și în alte orașe din țară. Uneperiştii precizează într-un comunicat că președintele UNPR este în complet acord cu decizia premierului Victor Ponta de a depune mandatul Guvernului.
Liderii progresişti spun că această decizie a fost luată de Victor Ponta împreună cu Gabriel Oprea, în cadrul consultărilor purtate de cei doi, în seara zilei de 3 noiembrie. UNPR își reafirmă determinarea de a susține împreună cu coaliția, „orice soluție politică care asigură stabilitate României”.
„UNPR este un partid unit și va participa la efortul pe care întreaga clasă politică trebuie să-l facă astăzi pentru a răspunde așteptărilor societății. Este obligația UNPR și, în egală măsură, este obligația tuturor liderilor politici și a tuturor partidelor să găsească soluții care să refacă legătura între alegători și aleși, între contribuabili și instituții, între societate și politică”, se mai arată în comunicat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii