Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UNPR susține programul „primul loc de muncă” și votul de la 16 ani

ro

28 Jun, 2015 23:41 1118 Marime text
 
Gabriel Oprea a vorbit, în cadrul Emisiunii Ultimul Cuvânt de la B1 TV, despre partidul pe care îl conduce, obiectivele sale și inițiativele legislative pe care le are în vedere.

„Suntem înscriși la Tribunal cu 358 000 de membri. Suntem al doilea cel mai mare partid din România după PSD”, a declarat Gabriel Oprea. 

În legătură cu alegerile locale din 2016, liderul UNPR a susținut că „dacă avem un acord cu PSD, ei vor sprijini aleșii noștri și noi pe ai lor. Dacă nu, suntem în competiție”.

Potrivit lui Oprea, obiectivele strategice ale UNPR sunt înființarea de organizații UNPR în toate localitățile din România până la 1 septembrie în acest an și înregistrarea a un milion de persoane în partid până la 1 noiembrie 2016. 

Printre proiectele pe care le susține UNPR se află scăderea vârstei de la care se poate vota la 16 ani, taxarea marilor averi pentru patru-cinci ani, în vederea creșterii bugetului de stat cu trei-patru miliarde de euro, și crearea programului ”primul loc de muncă” prin care statul să ajute companiile care angajează tineri între 16 și 29 de ani, plătind o parte din salariul acestora.



Sursa: B1 TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii