Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:44 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriel Oprea „UNPR are două variante pentru viitoarele alegeri, în alianţa cu PSD sau singuri“

ro

19 Jul, 2015 09:57 1583 Marime text
Vicepremierul Gabriel Oprea a afirmat sambata seara, intr-o emisiune la Realitatea TV, ca a fost reevaluat "in sensul bun" de aproape toti presedintii Romaniei, deoarece a demonstrat solidaritate in momente grele si intotdeauna si-a respectat cuvantul.

"In momentul in care am lucrat mai mult impreuna, dincolo de campaniile politice, cand faci ceva cu adevarat pentru tara asta si iti faci datoria... Cred ca aici este plusul meu, ca stau la greu, ca nu fug la prima greutate si ca imi tin cuvantul dat. Si cred ca m-au reevaluat cam toti presedintii, in sensul bun, pentru ca sunt un om care stau la greu. La greu, toti vor sa aiba oameni adevarati", a declarat Oprea, potrivit Agerpres.

El a adaugat ca a aratat intotdeauna respect functiei de presedinte al Romaniei si a evitat orice conflict cu seful statului.
Gabriel Oprea: UNPR are doua variante pentru viitoarele alegeri, in alianta cu PSD sau singuri
    
UNPR ia in calcul pentru alegerile locale si parlamentare din 2016 doua variante, participarea intr-o alianta cu PSD sau pe propriile liste, a anuntat sambata presedintele partidului, vicepremierul Gabriel Oprea.
Sursa: HotNews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii