Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Maritimă din Constanța va primi calculatoare de la trei firme (document)

ro

09 Jan, 2016 18:26 3496 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.



Universitatea Maritimă din Constanța a atribuit contractul „Echipamente informatice LOT I; LOT II și LOT III”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Obiectul contractului îl constituie achiziționarea de echipamente informatice achizitionate pentru buna desfășurare a activităților specifice personalului didactic și personalului auxiliar al Universității Maritime din Constanța.
 
După ce au fost primate cinci oferte, contractual a fost atribuit următorilor operatori economici astfel:
 
Valoarea estimată totală a contractului a fost de 209.500 lei, iar valoarea totală finală a ost de 183.509,25 lei, fără TVA.          
 
Contractul cu numărul 8636 a fost oferit societății Forte Systems SRL cu o valoare de 147.800 lei, contractual 8637 a fost atribuit  firmei NS Copiers SRL cu o valoare de 23.100 lei, iar contractual cu numărul 8638 a fost dat operatorului economic GMB Computers SRL cu o valoare de 12.609,25 lei.
 
Cine sunt firmele câștigătoare:

Forte Systems SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Zburatorului, numărul 4, județul Constanţa are un capital social subscris de 231.502,57 lei, integral vărsat, iar activitatea principală a firmei este comerţul cu amănuntul al calculatoarelor, unităţilor periferice şi software-ului în magazine specializate.
 
Asociaţi persoane fizice sunt: Corneliu Simion (cu un aport la capital de 27.780,31 lei și o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 12%), Mihai Nedelcu (cu un aport la capital de 101.861,13 lei și o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 44%) și Gheorghe Petrescu (are calitate și de administrator cu un aport de 101.861,13 lei și o cotă de 44%).
 
NS Copiers SRL are un capital social subscris de 1.000 lei, integral vărsat, şi se ocupă de „repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice”. Asociaţi persoane fizice sunt Sorin Sârbescu, din Constanţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 45% / 45%, Mihai Durbală, tot din Constanţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 45% / 45%, şi Gheorghe Enache, din comuna Saraiu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 10% / 10%. Administratori şi persoane împuternicite sunt Sorin Sârbescu şi Mihai Durbală.
 
De asemenea, precizăm că Sorin Sârbescu şi Mihai Durbală sunt asociaţi şi în alte două firme din Constanţa, care au fost radiate.
 
La sfârşitul anului 2014, firma declarase o cifră de afaceri de 6.016.013 de lei, un profit net de 598.650 şi un număr mediu de opt salariaţi.
 
GMB Computers SRL cu sediul social în Constanţa, pe strada Traian, numărul 68A, are un capital social subscris de 2.000.000 lei, integral vărsat, are ca și activitate principală repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice.
 
Asociaţi persoane fizice sunt Cezar Mircea Teodor ce deține o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 13% și Mircea Boldea-Colcear ce deține o cotă de 87% și are și funcția de administrator.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii