Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Udrea, îl atacă pe Mazăre „Aici, la Constanţa, ştiţi bine cum câştigă primarul alegerile”

ro

10 Mar, 2013 16:39 2101 Marime text
De asemenea, Elena Udrea a mai vorbit despre modul în care primarul Mazăre a câştigat alegerile. „Aici, la Constanţa, ştiţi bine cum câştigă Mazăre alegerile. Nu acel electorat care e cumpărat cu un pui vrea PDL”, a subliniat Elena Udrea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Oltean 11 Mar, 2013 07:28 Orice ati spune, pe 23 martie Elena Udrea va castiga alegerile interne din PDL, oricat s-ar screme alde Chiru, Flutur, Cezar Preda! Partidul asta are nevoie de tineri, nu de babalaci terminati fizic si moral, de oameni care sa priveasca inainte, niciodata inapoi ! PDL trebuie sa castige alegerile din 2016 cu UDREA PRESEDINTE !!!
  • PDL trezeste-te! 10 Mar, 2013 19:18 Mai Elena voi chiar nu reusiti sa intelegeti ca nu datorita pensionarilor castiga Mazare ci pt ca cei mai multi dintre Constanteni nu s-au dus la vot din simplul motiv ca nu au avut cu cine. Cand o sa aduceti un canditat f.credibil si care sa fie f. clar Roman (eu sunt aroman dar stiu ca oamenii nu o sa voteze cu majoritate unul dintre ai mei niciodata)atunci o sa vedeti ca pleaca Mazare, ma tem insa ca vom fi toti prea batrani pana va treziti voi!!!