Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde vă puteţi testa tensiunea gratuit week-end-ul acesta

ro

04 Aug, 2012 18:46 2107 Marime text
Crucea Roşie Constanţa pune la dispoziţia localnicilor, dar şi a turiştilor aflaţi în vacanţă la malul Mării Negre, corturi de prim ajutor unde îşi pot măsura, fără nici un cost, hipertensiunea arterială.
Voluntarii Crucii Roşii au amplasat trei corturi de prim ajutor pe litoral şi în alte două locaţii din municipiul Constanţa pentru efectuarea acestor testări. „Am ridicat un cort în Ţara Piticilor din Parcul Tăbăcăriei, unul în Ţara Piticilor de la Casa de Cultură şi unul pe plajă, în faţa sediului Radio Vacanţa din staţiunea Mamaia”, a spus Carmen Lungu, directorul Crucii Roşii Constanţa.
Corturile sunt deschise zilnic după amiaza, până la sfârşitul acestei luni, între orele 16.00 - 20.00. În fiecare din cele trei adăposturi se află un medic, două infirmiere şi doi voluntari, toţi membri ai Crucii Roşii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • amalia 24 Aug, 2012 13:57 foarte bune campaniile astea. mai ales pt. ca hipertensiunea este unul dintre cele mai mari pericole pentru inima. Tata a ajuns la urgente anul trecut la Clinicco din Brasov. a facut un pre-infarct. nimeni nu se astepta la asa ceva. e adevarat totusi ca era destul de stresat in perioada aceea. A avut noroc ca a ajuns la timp si ca a dat de niste medici foarte buni