Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde mergem, azi, de 1 mai. Aveţi aici programul complet al petrecerilor

ro

01 May, 2013 07:11 3345 Marime text
# Ca în fiecare an, locuitorii din oraşul Năvodari vor avea parte de o serbare pe cinste, cu ocazia sărbătorii 1 Mai.
Primăria Năvodari şi Consiliul Local organizează şi în acest an o petrecere câmpenească de 1 mai. Pe locuitorii oraşului îi aşteaptă surprize, voie bună, mici şi bere oferite de Administraţia locală. Pe scenă vor urca Liviu Guţă, Emilia Ghinescu, Matteo, Nicu Albu, Mariana Stan, Axinte şi formaţiile Athos, Panoramik şi Hai Noroc. Evenimentul va fi găzduit de Tabăra Năvodari, începând cu ora 11.00. „La distracţie, tovarăşi!”, este îndemnul autorităţii locale din oraş.
# 1 Mai este o sărbătoare a muncii, o sărbătoare europeană recunoscută de majoritatea popoarelor. Este o sărbătoare europeană recunoscută de majoritatea popoarelor. Este o sărbătoare a celor ce muncesc şi aici se includ toţi cei care consideră că fac acest lucru.
Cu acest prilej, Consiliul Local al comunei Cumpăna va organiza o serbare câmpenească, care va demara cu Parada litoralului românesc, la ora 10.30. Parada este organizată de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării, în vederea marcării deschiderii oficiale a sezonului estival pe litoralul românesc
# Zecile de mii de petrecăreţi aşteptaţi pe litoral să trăiască distracţia la cote maxime, în debutul sezonului estival, au parte de cele mai incendiare evenimente. 1 Mai la malul mării debutează cu „Parada Litoralului”, pe traseul Constanţa - Cumpăna - Mangalia - Eforie - Constanţa - Mamaia. Tot miercuri vor fi organizate picnicuri pentru pensionari în Constanţa, iar în nordul staţiunii Mamaia, la clubul Ego, se va filma clipul imnului staţiunii şi va avea loc un show auto. Seara de 1 Mai promite o atmosferă electrizantă în cluburile şi pe plaja din Mamaia, cu concerte, show-uri, petreceri incendiare şi festivaluri de muzică electronică. Distracţia, la care se anunţă să participe aproximativ 40.000 de turişti, este doar preambulul unui sezon fierbinte.
# În minivacanța de 1 Mai puteți să faceți o plimbare cu telegondola, între orele 10 - 20.00. Prețul unei călătorii este de 10 lei. Biletele pot fi achiziționate de la casele de bilete.
# Pe 1 mai, Pepe va da tonul intregii nebunii in Crema Summer Club Mamaia unde va sustine un mega concert ce se anunta incendiar. Multa pasiune, multa muzica buna si mai ales live si distractie nebuna pana in zori, acestea sunt ingredientele pe care le va mixa Pepe. In plus, organizatori au pregatite multe alte surprize pentru Opening Summer Party.
# Fondatorul trupei de balkan gypsy punk metal Kultur Shock - concerta de 1 Mai în Vama Veche (La Copac, fostul Zapata) împreună cu Nişte Băieţi şi Just Another Lie - este un fost refugiat bosniac ajuns în SUA cu ajutorul faimoasei Joan Baez.
# Pentru că astăzi, 1 mai, va fi deschis sezonul estival şi câteva mii de turişti vor ajunge pe litoral, primăria Constanţa a găsit soluţia reabilitării pasarelei: câţiva saci de nisip peste care a fost improvizat un drum de scânduri.
Sute de turişti, dornici de o plimbare în largul Mării Negre, vor păşi pe renumita pasarelă, inaugurată cu mare fast de către primarul Radu Mazăre la începutul lunii iunie a anului trecut. La acel moment, edilul declara că „agrementul nu înseamnă numai noapte, cluburi şi distracţie, agrementul înseamnă şi ziua, turismul, în ziua de astăzi, nu mai este doar venitul la plajă şi statul la soare”.
# Pe lângă show-urile incendiare ce vor fi oferite în Mamaia, în parcurile din zona CET, Far şi Tăbăcărie vor fi organizate, de 1 mai, de la ora 10.00, şi picnicuri pentru constănţeni. Nu vor lipsi micii, berea, băuturile răcoritoare şi nici programele artistice susţinute de formaţii de muzică populară. Evenimentele sunt organizate de Primăria Municipiului Constanţa, împreună cu Consiliul Local.
# Evenimentul care deschide calea distracţiei estivale, este „Parada Litoralului”, cu maşini de epocă, motociclete, care alegorice, maşini off-road şi de raliu, precum şi autobuze etajate. Constănţenii interesaţi să participe la eveniment sunt aşteptaţi, azi, la ora 09.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor, pentru a se „îmbarca” în carul alegoric „Facebook”. Ei pot aduce fluiere, vuvuzele, instrumente muzicale, precum şi costume şi accesorii cât mai originale, colorate sau amuzante. Parada va porni la ora 10.00, iar între 10.30 şi 11.00, va defila şi va staţiona în Cumpăna. Între orele 11.40 şi 12.30, se va defila prin Mangalia, cu staţionare în Portul Turistic, iar între 13.00 şi 13.30, va staţiona în Parcul Primăriei din Eforie Sud şi va defila prin Eforie Nord. În jurul orei 14.00, parada este aşteptată să ajungă în Constanţa, unde va defila pe arterele oraşului, către Mamaia, iar la ora 16.00, va ajunge în punctul final, Piaţeta Cazinoului, unde va fi organizată expoziţie auto-moto cu vehiculele participante.
# Începând cu ora 16.00, când Parada Litoralului va ajunge în Piaţeta Cazinoului, va avea loc un moment surpriză - un flashmob pe „Zorba Grecul”. Apoi, ansamblurile minorităţilor din Dobrogea vor urca pe scenă şi vor realiza un spectacol unic, plin de forţă şi culoare, intitulat „Dobrogea multietnică”. Vor evolua, astfel, pe scena din Piaţeta Cazinoului, Rina & Sea Band, ansamblul „Muşata Armână” Mihail Kogălniceanu şi formaţia Ianina, ansamblul „Elpis” al comunităţii elene cu acelaşi nume din Constanţa, ansamblul tătăresc „Cansu” din Techirghiol, ansamblul „Româncuţa” din Cumpăna şi solista constănţeancă Andreea Olariu.
# Clubul Summer Crush a pregătit, de asemenea, petreceri şi concerte care încep din seara de 1 Mai, atunci când va mixa DJ Energy K.
# Princess Summer Club se redeschide pentru noul sezon în seara de 1 Mai, când va mixa Adrian Eftimie.
# De asemenea, tot în seara de 1 Mai se va deschide în Mamaia şi noul sediu de vară al Coyote Ugly Saloon
# Tot pentru perioada minivacanţei, clubul Ego din Mamaia a pregătit câteva seri în compania unor artişti internaţionali de hip-hop şi R&B. Astfel, new-yorkezul DJ M.O.S va mixa în seara de 1 Mai, iar pe 3 mai va face show cântăreaţa americană de R&B, Amerie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii