Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde e Vladimir Putin?

ro

15 Mar, 2015 23:55 1357 Marime text
Președintele rus nu a mai apărut în public din 5 martie, și toată lumea fierbe fabricând teorii care să-i justifice absența, scrie evz.ro. Ultima teorie care a fost pusă în circulație este că Putin are gripă. O sursă din CIA citată de Gawker afirmă că liderul de la Kremlin suferă de această boală.
 
NBC News, la rândul lui, a citat duminică, în cadrul emisiunii „Today Show”, oficiali americani care au declarat că Putin are gripă.
 
Și canalul de știri rus Dozhd, citând surse de la Kremlin, a anunțat că gripa este motivul dispariției îndelungate a președintelui. Postul TV a adăugat că acesta se află acum la reședința sa de pe malul lacului Valdai, în regiunea Novgorod.
 
Purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitri Peskov, a declarat pentru Dozhd că nu vrea să comenteze nimic privind starea de sănătate a președintelui.
 
Este cea mai lungă absență din public a lui Vladimir Putin din 2008 încoace. Drept urmare, pe piața zvonurilor s-a vehiculat ipoteza unei lovituri de stat, a unui atac de cord, ori a unei călătorii în Elveția, unde iubita sa, fosta gimnastă Alina Kabayeva, de 32 de ani, ar fi născut un copil. 

Sursa: evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii