Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Una dintre femeile rănite în incendiul de la Chişinău, în stare foarte gravă

ro

11 Jan, 2016 12:58 1311 Marime text
Medicul Adrian Stănculea, şeful ATI de la spitalul de Arsuri a declarat că una dintre cele trei femei este în stare foarte gravă, dar prognosticul este rezervat pentru toate cele trei femei, informează tvr.ro.

Ranitele sunt intubate şi au suferit arsuri pe suprafeţe cuprinse între 30 şi 45 la sută din corp. Au fost preluate de medicii spitalului de Arsuri şi supuse unor investigaţii amănunţite, iar primele rezultate sunt aşteptate astăzi.

Două dintre victime sunt bucătăresele localului, care se aflau la serviciu în momentul exploziei.

Duminică, o echipă SMURD a mers la spitalele din Chişinău pentru a evalua starea persoanelor rănite.  Toate victimele exploziei vor fi despăgubite de primărie.

Mama Nicoletei, tânăra de 25 de ani tratată la Bucureşti, îi găseşte vinovaţi pe patronii localului. Angajaţii le-au semnalat de multe ori şefilor că lucrează în condiţii periculoase.

Medicii români spun că starea celor trei paciente este critică.

O comisie pentru situaţii excepţionale de la Chişinău a stabilit că tragedia a avut loc din cauza unei scurgeri de gaze de la o butelie instalată incorect în bucătăria localului.

Pompierii din Chişinău au inspectat toate cafenelele din perimetrul Pieţii Centrale, unde a avut loc explozia. Din primele informaţii, multe localuri verificate nu corespund normelor anti-incendiu şi de securitate.

Procuratura a deschis dosar penal pentru încălcarea regulilor de protecţie a muncii şi vătămarea gravă din imprudenţă a integrităţii corporale a persoanelor.

Sursa: tvr.ro; sursa foto: evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii