Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Una din firmele în care Donchi Pufleni este asociat a suferit modificări

ro

20 Oct, 2015 20:33 4267 Marime text
 
În Monitorul Oficial 5858 s-a publicat hotărârea numărul 1, în ceea ce privește actele constitutive ale societății Black Sea Tourist Park Olimp SRL, cu sediul social în județul Constanța, pe strada Măceşului numărul 55, ce are ca și activitate principală hoteluri și alte facilităţi de cazare similare.
 
Asociații firmei, Iovita Varan și Ionuț Cristian Baditenu, au hotărât să majoreze capitalul social cu suma de 200 lei în numerar, reprezentând aportul propriu la capitalul social al noului asociat Donchi Pufleni.
 
De asemenea,  Ionuț Cristian Baditenu s-a retras din societate și din toate funcțiile, prin cesionarea sumei totale de 100 lei către asociatul Iovita Varan. Astfel, Iovita Varan a preluat activul și pasivul societății, toate drepturile și obligațiile prezente și viitoare ce decurg din deținerea părților sociale, atât a celor deținute cât și a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societății către bugetul de stat și alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente și neachitate până la data luării hotărârii.
 
În urma modificărilor efectuate, capitalul social total este în sumă de 400 lei, distribuit astfel: Donchi Pufleni cu 200 lei și Iovita Varan 200 lei, fiecare cu 50%  cotă de participare la beneficii și pierderi. Societatea este astfel administrată și reprezentată de Donchi Pufleni și Iovita Varan pentru un mandat nelimitat.
 
S-a mai luat și hotărârea ca Donchi Pufleni să fie împuternicit în relațiile cu orice bancă în vederea efectuării de operațiuni bancare necesare majorării de capital social.
 
Donchi Pufleni  este cunoscut ca investitor în fotbal şi proprietar de hoteluri. Astfel, Donchi Pufleni deţine hotelurile Royal din Constanţa şi din Bucureşti.
 
De asemenea, a fost investitor la echipa de fotbal Săgeata Năvodari şi mândru posesor de buletin de Stejaru (celebra comună tulceană dătătoare de milionari). Ziarele locale şi centrale spun că afaceristul ar avea o casă imensă în Constanţa, cu SPA şi sală de cinema.

 

Sursa foto: liga2.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii