Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un vrânecean şi-un băcăuan, surprinşi când sustrăgeau bunuri dintr-un magazin din Saturn

ro

24 Jul, 2015 15:03 1869 Marime text
 
Reţinuţi, după ce au fost prinşi în flagrant de către poliţiştii din Mangalia în timp ce încercau să sustragă bunuri dintr-un magazin
La data de 24.07.2015, ora 03.40, patrula mixtă de siguranţă publică formată dintr-un poliţist din cadrul Poliţiei Municipiului Mangalia şi un jandarm din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, a depistat în flagrant, două persoane care patrunseseră prin efracţie, în incinta unui magazin de pe strada Pictor Tonitza, din staţiunea Saturn, încercând să sustragă bunuri.
Cei doi au fost identificaţi ca fiind S. Arun, de 35 ani, din municipiul Adjud, judeţul Vrancea şi B. Alin, de 23 de ani, din comuna Vultureni, sat Vultureni, judeţ Bacău.
Cu ocazia efectuării controlului corporal, în posesia acestora a fost găsită suma de 120 lei şi mai multe pachete de ţigări, sigilate.
Din primele cercetări s-a stabilit că cei doi au pătruns în magazin printr-o fereastră ce nu avea geam, fiind blocată de un frigider care a fost împins.
 
Faţă de aceştia poliţiştii au luat măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere de sesizare a instanţei de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive.

Sursa foto: glsa.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii