Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un Volvo căutat în Spania a fost descoperit la Ostrov

ro

28 Sep, 2015 15:57 1602 Marime text
În 25 septembrie, în jurul orei 13.40, acţionând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ostrov au oprit pentru control un cetăţean român, în vârstă de 36 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa, care conducea un autoturism marca Volvo.
La controlul specific, poliţiştii de frontieră au solicitat acestuia să prezinte, pe lângă documentele personale şi documentele maşinii. În urma verificării în bazele de date, s-a stabilit că autovehiculul în cauză este semnalat ca fiind „bun căutat în vederea confiscării”, semnalare introdusă de autorităţile din Spania, din data de 12.06.2013.
Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că el este proprietarul maşinii, pe care a cumpărat-o din România, contra sumei de 17.000 lei şi că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul ar fi furat.
Poliţiştii de frontieră au confiscat vehiculul evaluat la aproximativ 17.000 de lei, în vederea continuării cercetărilor şi au întocmit cetăţeanului român dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „furt”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii