Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un vasluian a fost arestat după ce a încercat să violeze fetiţă de 14 ani

ro

29 Oct, 2015 21:32 2266 Marime text
Un tânăr, de vreo 20 de ani, din localitatea vasluiană Pungeşti a fost arestat preventiv, astăzi, pentru tentativă de viol, după ce a încercat să abuzeze sexual o fată de 14 ani.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, incidentul a avut loc în cursul acestei săptămâni. Tânărul cu pricina a intrat peste fată în locuinţa acesteia din Pungeşti, într-un moment în care adolescenta era singură acasă.
Din informațiile polițiștilor, tânărul a urmărit momentul în care mama fetei a plecat să îi ducă mâncare soţului său, la o stână, şi a intrat în casă peste minoră, deoarece uşa nu era încuiată. Apoi, el a încercat să o abuzeze sexual pe fată.
Adolescenta a reușit să se apere și, când s-a întors mama ei, i-a povestit ce s-a întâmplat. Femeia a sunat la 112, atrăgând atenția oamenilor legii că fiica ei a fost victima unei tentative de viol. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale producerii incidentului, urmând ca la finalul anchetei să trimită dosarul procurorilor. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii