Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Ursul care se plimba liber prin Sibiu a fost împușcat (video)

ro

12 Oct, 2016 07:21 3865 Marime text
Este alertă maximă, în această dimineață, la Sibiu. Un apel la 112 anunța că un urs foarte mare se plimbă prin centrul orașului. Autoritățile au format echipe specializate, din care fac parte și polițiști, care caută la acaestă oră animalul. Autoritățile sibiene spun că ursul ar putea fi deosebit de periculos, iar teama locuitorilor orașului crește, în contextul în care în zona în care a fost văzut ursul sunt și câteva unități de învățământ. 

UPDATE 2
Ursul pentru capturarea căruia au fost mobilizate forțe impresionante, astăzi, la Sibiu a fost ucis. El a fost împușcat în curtea unei fabrici, unde la acea oră lucrau mai multe persoane.
 
Cadavrul animalului a fost dus la sediul Direcției Sanitar Veterinare pentru a fi supus unei necropsii. Locul unde a fost ucis ursul a fost dezinfectat. Mamiferul avea în jur de șase ani, spun specialiștii, citați de presa sibiană.
 
Vânătorul a apucat să împuște ursul chiar când acesta încerca să sară un gard.
 
Echipele de intervenție mobilizate pentru prinderea animalului au fost coordonate de șeful IPJ Sibiu, comisarul Tiberiu Ivancea.
 
Autoritățile spun că au apelat la soluția radicală pentru a evita ca animalul speriat și agitat să facă vreo victimă.
 
După ce va fi analizat, cadavrul animalului va fi incinerat.

UPDATE 1 
Mobilizare de forțe impresionanată la Sibiu. Polițiști, jandarmi, reprezentanți ISU și ai grădinii zoologice din oraș au alergat să prindă ursul care, la un moment dat, se urcase pe acoperișul unei clădiri. În cele di urmă animalul a fost tranchizat și capturat. Autoritățile nu știu încă de unde a apărut animalul. 

Sursa: turnulsfatului.ro


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii