Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un ucrainean a încercat să treacă Dunărea înot spre România

ro

15 Sep, 2017 14:04 1280 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat un cetăţean ucrainean care intenţiona să intre ilegal în ţara noastră pentru a-şi găsi un loc de muncă.
 
Ieri, în jurul orei 00.40, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Pardina au depistat, în zona Podul Roşu Sireasa, pe raza localităţii de frontiera Ceatalchioi, un bărbat vorbitor de limba de ucraineană care se deplasa, pe jos, în apropierea malului Dunării, spre interiorul ţării.   

Bărbatul nu poseda documente de identitate asupra sa, iar poliţiştii de frontieră au continuat verificările şi au stabilit că cel în cauză este cetăţean ucrainean, se numeşte K. I. şi are 29 de ani.

Tânărul a declarat că a trecut înot fluviul Dunărea având hainele într-o pungă şi intenţiona să îşi găsească un loc de muncă în ţara noastră.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare cercetării penale pentru săvârşirea infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat și a fost predat autorităţilor din Ucraina, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii