Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un top model brazilian dă lecţii de viaţă! Nici nu ai crede prin ce drama a trecut...

ro

19 Apr, 2016 07:40 1415 Marime text
Lumea se schimbă. Concepţiile oamenilor se schimbă. Asta poate confirma o tânără frumoasă care nu este chiar o fată obişnuită. Paola Antonini este privită pe stradă, la plajă sau pe podiumurile de modă cu ochi mari, dar miloşi şi înţelegători.

Se poate spune că este superbă, știe cum să se comporte în fața camerei de fotografiat și face senzație pe Instagram. Paola Antonini nu este un model obișnuit, ci ascunde o mare dramă, chiar dacă nu lasă să se vadă acest lucru. În 2014, când se îndrepta spre o petrecere de Anul Nou, Paola un şofer beat a lovit-o cu maşina, iar în urma accidentului a rămas fără picior, relatează jurnaliştii de la Daily Mail. Ea este denumită "Luptătoarea" pe Instagram, mai ales după ce a postat fotografiile cu un singur picior.
 

„Nu am simțit durere atât de cumplită în viața mea. Pe moment, nu am putut să mă uit la rănile mele, dar simțeam că ceva îngrozitor mi se va întâmpla”, își amintește tânăra.

 
Și avea dreptate. Toate încercările disperate ale medicilor de a-i salva piciorul au eșuat. Doctorii au fost nevoiți să-i amputeze piciorul de la genunchi.
Paola nu s-a lăsat descurajată de drama prin care a trecut. Ea a continuat să-şi facă planuri mari pentru viitor.
 

„Vreau să fiu un model pentru alte persoane care se confruntă cu probleme similare”, spune Paola.

 
Determinarea tinerei a impresionat și lumea modei din Brazilia, țara natală a fetei. Ea este o prezență obișnuită pe podiumurile de modă, în ciuda deficienței sale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii