Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3 Un tir s-a răsturnat în zona Sibioara! (galerie foto+video)

ro

15 May, 2016 14:12 6913 Marime text
În urmă cu puţin timp, un tir s-a răsturnat în zona Sibioara. Şoferul a fost rănit, însă, potrivit SAJ Constanţa, este conştient.

Vom reveni cu informaţii şi poze de la faţa locului.

UPDATE 3

Potrivit Serviciului Rutier Constanța, astăzi, în jurul orelor 14.00, un bărbat în vârstă de 45 ani, din Constanţa, a condus un ansamblu de vehicule, care transporta fier vechi pe DN22, dinspre Tulcea către Constanţa şi ajungand în zona km. 277+400m, din cauza neadaptării vitezei într-o curba deosebit de periculoasă, a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat pe carosabil. A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducatorului auto și a pasagerului din cabină, un barbat, de 32 ani, din Sulina.  Au fost scurgeri de materiale petroliere. Drumul național este în continuare blocat. Vehiculele mai mari de 3,5 tone sunt direcționate pe rute ocolitoare (DJ 226, DJ226A). Autoturismele se deplasează cu dificultate pe un singur sens alternativ.


UPDATE 2
 
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul a fost întrerupt pe DN22 Constanţa - Tulcea, la kilometrul 277+400 de metri, în zona Sibioara (la ieşirea din localitatea Lumina către Tulcea), din cauza unui autotren răsturnat. Acesta transporta fier vechi.  

UPDATE 1

Potrivit surselor noastre, două persoane erau în tir, una aflându-se, în aceste momente, în salvare. Din fericire, cei doi bărbaţi, în vârstă de 31 şi 45 de ani, prezintă traume minore.



Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii