Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un taximetrist a refuzat să transporte o mămică cu un copil bolnăvior în brațe pentru că... nu rentează!

ro

14 Apr, 2016 19:51 9748 Marime text
Am fost învăţaţi că viața este grea și că de la oameni nu poți să ai așteptări prea mari pentru a nu fi dezamăgit. Când însă ai un copil în brațe care nu se simte bine și se agață de tine ca de ultima speranță, lucrurile se schimbă.
 
O mămică din Constanța s-a dus cu micuțul ei de un an și o lună la vaccin. Toți părinții știu cum sunt copiii după o vaccinare, mai ales cele din primii ani de viață. Afară era vânt, ploua…Micuțul scâncea… nevenise nervos din cauza stării de disconfort pe care o avea. Femeia a calculat repede cum poat ajunge acasă într-un timp cât mai scurt. Se afla lângă magazinul Tomis. S-a urcat repede într-un taxi și a făcut comanda: ”La Casa de Cultură, vă rog!”.
 
Taximetristul, ”cu un aer miștocar”, a poftit-o jos din mașină pe mămică deoarece cursa respectivă era prea scurtă, mai avea de stat și la o coadă la unul din semafoare, așa încât cursa era nerentabilă financiar pentru dumnealui. Uimită și indignată, femeia s-a dat jos din mașină și s-a dus la un alt taximetrist cu bun simț. I-a lăsat însă un gust amar atitudinea acelui taximetrist care oricum nu avea altceva mai bun de făcut. Ba mai mult, femeia avea și un copil mic în brațe, bolnav, iar vremea de afară nu era tocmai una potrivită pentru a umbla cu un copil în brațe. 
 
Indignată, femeia și-a pus povestea pe Facebook și mașina taximetristului cu pricina pentru a-l vedea toți constănțenii și a se gândi de două ori înainte de a accepta o cursă cu el!



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Andrei 28 Apr, 2016 12:25 Perfect normal, ce sa facem acum ? Sa transportam persoane gratuit ? Copil bolnav, era un copil agitat nu bolnav, nu știam ca te îmbolnăvești după un vaccin