Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr dintr-un centru de plasament s-a sinucis. Era prieten cu fata care s-a omorât zilele trecute

ro

07 Dec, 2015 09:59 1301 Marime text
 
Un tânăr de 20 ani, care se afla într-un centru de plasament din Craiova s-a sinucis aruncându-se de pe un bloc, lăsând un bilet de adio. Băiatul era prieten cu fata care s-a spânzurat zilele trecute.
 
Incidentul s-a produs sâmbătă seara în cartierul craiovean Craioviţa Nouă.
 
Poliţiştii şi o ambulanţă au fost anunţaţi prin numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul că, de pe un bloc aflat în construcţie, din zona Fortuna (din cartierul Craioviţa Nouă) a căzut o persoană. Oamenii legii, dar şi un echipaj medical de prim ajutor au ajuns la faţa locului, însă fără să se mai poată face ceva pentru victimă, care se zdrobise la impactul cu solul, notează românia.net.
 
Medicii veniţi la faţa locului au constatat decesul, iar poliţiştii l-au identificat pe tânăr, stabilind că este vorba despre Nicolae Cristea, în vârstă de 20 de ani. Potrivit cvlpress.ro, oamenii legii au stabilit, din primele date, că nu a fost vorba despre un accident, ci de o acţiune voluntară, tânărul punându-şi capăt zilelor.
 
El a lăsat şi un bilet în care spunea că nu se mai simţea iubit şi nu-şi mai găseşte locul pe lumea asta. Potrivit România TV, băiatul era prieten şi fost coleg cu Cristina, fata care s-a spânzurat săptămâna trecută.
 

Sursa foto: editie.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii