Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr din Craiova încătuşat de poliţiştii din Costineşti

ro

06 Aug, 2014 08:57 2087 Marime text
Un tânăr de 23 de ani din Craiova este cercetat în stare de reţinere de poliţiştii din Costineşti. Acesta a fost identificat la scurt timp de la comiterea a două infracţiuni de tâlhărie de poliţiştii din staţiune.

Poliţiştii staţiunii Costineşti au fost sesizaţi de către doi tineri cu privire la faptul că, în timp ce se aflau în apa Mării Negre, le-au fost smulse de la gât lănţişoarele din aur.

Poliţiştii au depistat, la scurt timp, pe plaja din staţiune un tânăr de 23 de ani din Craiova, care avea bunurile reclamate ca sustrase asupra sa, acestea fiind predate părţilor vătămate.

Tânărul este cercetat sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de tâlhărie, fiind luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii constănţeni subliniază faptul că astfel de fapte antisociale care afectează vacanţa turiştilor de pe litoralul Mării Negre sunt cercetate cu operativitate, dosarele penale întocmite fiind instrumentate cu celeritate, iar persoanele bănuite de comiterea de infracţiuni urmând a fi sancţionate în conformitate cu legislaţia aflată în vigoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii