Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Un tânăr din Castelu, încătuşat pentru că ar fi violat un copil de 10 ani

ro

11 Mar, 2016 13:52 2725 Marime text
Poliţiştii constănţeni îl cercetează în stare de reţinere pe A.E., în vârstă de 26 de ani din comuna Castelu bănuit de comiterea unei infracţiuni de viol.
Acesta la data de 04.03.2016, ar fi acostat-o pe A.E.M. în vârstă de 10 ani, din gara CFR, sub pretextul că îi cunoaşte părinţii. Tânărul ar fi dus-o pe minoră in comunca Castelu, unde în perioada 04-09.03.2016 ar fi întreţinut raporturi sexuale cu aceasta împotriva voinţei ei.
Tânărul a fost reţinut urmând ca astăzi sa fie prezentat instanţei de judecată.

UPDATE 2

Bărbatul a primit mandat de arestare pentru 30 de zile.

UPDATE 1

Astăzi, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul A.E, domiciliat în comuna Castelu, reţinut, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.
 
Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut faptul că, în perioada 05.03.2016 – 09.03.2016, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, prin constrângere, inculpatul A.E, a întreţinut în repetate rânduri raporturi sexuale normale cu persoana vătămată, în vârstă de zece ani, la domiciliul inculpatului, situat în comuna Castelu. Persoana vătămată a fost găsită de organele de cercetare penală în timpul nopţii, într-o scară de bloc din municipiul Constanţa, fiind încredinţată imediat familiei. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii