Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr din Babadag a fost ocupat cu... infracţiunile

ro

13 May, 2016 22:37 1708 Marime text
Pe 11 mai, polițiștii de la Secţia de Poliție Rurală Tulcea, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale, au dispus reținerea, pe o perioadă de 24 de ore, a unui bărbat de 28 de ani din Babadag, județul Tulcea, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt dintr-o societate comercială, tăinuire, conducerea unui vehicul neînmatriculat și fără permis de conducere.
 
În fapt, în perioada 1-4 mai, bărbatul ar fi condus pe drumurile publice atât un moped neînmatriculat şi sustras din Spania, cât şi un autovehicul, fără a poseda permis de conducere, iar în noaptea de 4/5 mai, ar fi pătruns mascat, prin efracţie, în interiorul unui magazin din localitatea Mihail Kogălniceanu, judeţul Tulcea, de unde ar fi sustras suma de aproximativ 4.600 lei şi ţigări în valoare de aproximativ 17.000 lei. Pentru săvârşirea acestei fapte ar fi dezactivat sistemele de supraveghere video şi de alarmare ale spaţiului comercial.
 
Persoana în cauză a fost prezentată Judecătoriei Tulcea care a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii