Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Cernavodă Un tânăr bănuit de mai multe tâlhării şi agresiuni fizice a fost reţinut

ro

26 May, 2015 10:52 1539 Marime text
 
Un tânăr din Cernavodă, în vârstă de 33 de ani, este cercetat de polițiști pentru săvârșirea a două infracțiuni de tâlhărie calificată și lovire sau alte violențe. Poliţiştii din Cernavodă spun că există probe şi indicii temeinice că, în urmă cu trei zile, bărbatul a intrat în curtea unei femei, a lovit-o și i-a furat poșeta în care se aflau bunuri în valoare totală de 3.000 lei.

De asemenea, în noaptea de 06/07.05.2015, în jurul orei 23.30, în timp ce se deplasa pe o alee de sub podul Sfânta Maria, pe malul drept al Canalului Dunăre-Marea Neagră, din oraş Cernavodă, o tânără a fost deposedată, prin utilizarea de violenţe fizice, de două telefoane mobile şi suma de 200 lei, tot de către cel în cauză.

Într-o altă noapte, mai exact 17/18.05.2015, tot în jurui orei 23.30, aceeaşi tânără, în timp ce se afla într-o clădire dezafectată, a fost agresată fizic de către N. Mihai.
El va fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunere de sesizare a instanţei de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celui în cauză, recuperării prejudiciului şi luării măsurilor legale ce se impun.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii