Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asasinatul lui Nemţov Un suspect s-a sinucis în timp ce poliţia încerca să îl aresteze

ro

08 Mar, 2015 13:16 1198 Marime text
Un bărbat suspectat că ar avea legătură cu asasinarea opozantului rus Boris Nemţov s-a sinucis la Groznii, capitala republicii ruse Cecenia, aruncând o grenadă în timp ce poliţia încerca să îl aresteze, informează ziare.com.

Potrivit unor surse din poliţie, citate astăzi de agenţia rusă de presă Interfax, bărbatul a aruncat o grenadă spre poliţiştii care veniseră să îl aresteze, după care a detonat o a două grenadă care l-a ucis. Informaţia nu a fost confirmată oficial de autorităţile ruse, scrie ziare.com.

Autorităţile ruse au anunţat ieri că au reţinut patru suspecţi în cazul asasinării lui Boris Nemţov, aceştia urmând să fie aduşi astăzi în faţă tribunalului care va judeca cererea de arestare.

Măsurile de securitate au fost consolidate astăzi la tribunalul Basmannii din Moscova, unde zeci de jurnalişti aşteaptă că suspecţii reţinuţi să fie audiaţi în vederea arestării, relatează Sputnik. Zeci de dube de poliţie, autobuze şi camioane, precum şi agenţi de ordine au fost mobilizaţi în apropierea tribunalului.


Sursa: ziare.com
Sursa foto: paginaderusia.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii