Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un singur dobrogean in echipa lui Antonescu seful PNL Tulcea

ro

06 Mar, 2010 23:07 1708 Marime text

PNL Constanţa nu are niciun reprezentant în noua echipă de conducere a partidului. Din echipa lui Crin Antonescu face parte un singur dobrogean, iar acesta este preşedintele organizaţiei judeţene Tulcea, Marius Octavian Popa.

Constanţa a avut doi reprezentanţi în echipa lui Ludovic Orban, care însă nu a avut sorţi de izbândă la Congresul PNL. Este vorba despre Ionel Chiriţă, fostul primar al oraşului Hârşova, actualmente secretar general al Ligii Aleşilor Locali PNL şi despre consilierul municipal al Constanţei Ovidiu Cupşa. Întrebat de ce crede că organizaţia judeţeană Constanţa nu este reprezentată în echipa lui Antonescu, Ovidiu Cupşa a declarat: „Nu ştiu.

Cred că trebuie întrebat domnul Antonescu. Un motiv pentru care am făcut parte din echipa domnului Orban a fost şi faptul că organizaţia Constanţa nu a fost reprezentată deloc în echipa domnului Antonescu. Însă, dacă niciun constănţean nu este în echipa lui Crin Antonescu nu înseamnă că organizaţia Constanţa nu face parte din PNL". Constănţeanul a adăugat că, indiferent dacă este sau nu reprezentată la centru, organizaţia PNL Constanţa va avea o colaborare bună cu noua conducere a PNL. Mai mult, Cupşa este de părere că Antonescu are şanse chiar să câştige viitoarele alegeri prezidenţiale. „Sunt convins că domnul Antonescu e un lider de marcă, care are posibilitatea să devină şi preşedintele României. Aşa cum s-a văzut şi în congresul de astăzi, PNL are mulţi oameni de valoare", a apreciat liberalul constănţean.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ECHIPA DE REZERVA 08 Mar, 2010 12:59 Ovidiu avem probleme mari in organizatie ,nu mai avem nici viziune si din pacate nici bani,stam la mana intinsa in loc sa strangem randurile si fiecare sa dea doar cat poate, multi dar cate putin.Ptr. cate a facut George ar trebui sa-i multumim si sa-i cerem sa plece din functie,ca nu poate mai mult.