Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un senator părăsește Partidul Național Liberal

ro

21 Dec, 2015 09:58 1902 Marime text
Senatorul Dian Popescu a anunțat că părăsește Partidul Național Liberal, condus de Alina Gorghiu și Vasile Blaga, deoarece PNL Gorj a ajuns să fie condus de foști ppdd-iști și foști psd-iști.
 
„Doamnei co-președinte PNL,
 
Domnului co-președintel PNL.
 
Stimată Doamnă,
 
Stimate Domn,
 
Pe această cale, vă anunț demisia mea din Partidul Național Liberal. Am fost timp de 25 de ani membru al acestui partid, dar în acest moment nu mai pot fi complice la fesenizarea partidului, impusă de oameni care nu au nici o legătură cu liberalismul.
 
Timp de 25 de ani am luptat în județul meu, Gorj, pentru ideile liberale. Acum, PNL Gorj este condus de foști membri ai PSD și PPDD, printre care un personaj care în 1990 ataca pe postul național de televiziune manifestația din Piața Universității și făcea propagandă cripto comunistă.  Este o rușine!
 
Nu pot să accept ca, la 26 de ani de la Revoluție, PNL să fie condus de un fost lider al FSN din 1990 și de oameni care nu au nici o legătură cu liberalismul.
 
De astăzi voi activa în grupul din Senat al ALDE. Cred cu tărie că este singura modalitate prin care îmi pot respecta ideile liberale pentru care am luptat două decenii.”, potrivit unui comunicat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii