Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un secretar de stat a venit la mare cu elicopterul Şcolii de Aviaţie

ro

14 Jul, 2015 08:11 2054 Marime text
 
Dragoş Titea, secretarul de stat care se ocupă de aviaţie, a zburat la mare cu elicopterul Şcolii de Aviaţie. Mai mult, şi-a luat şi fiul minor şi şefa de cabinet, pe care i-ar fi înregistrat ca piloţi, potrivit unui document oficial citat de televiziunea publică, transmite Digi 24.
 
Oficialul recunoaşte că a folosit elicopterul, însă neagă acuzaţiile legate de modul în care şi-ar fi înregistrat fiul şi şefa de cabinet. Este decis să-i dea în judecată pe cei care ar fi emis documentul ce poartă antetul Ministerului Transporturilor.
 
Dragoş Titea, secretar de stat în Ministerul Transporturilor: „Părerea mea e că e o greşeală. În primul rând, este un copil de 15 ani, nu are cum să fie pilot. Şi nici ea nu are cum să fie, de asemenea, pilot. Nu ştiu cine a scris documentul ăla sau ce glumă e acesta. Dacă va fi aşa, o să trebuiască să îi dau în judecată pe cei care au emis acel document.”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • razvan 14 Jul, 2015 15:41 lasatil are salariu mic ...de bugetar ...nu a avut bani de tren ....si daca elicopterul era MOCA .....ce mizerii de oameni punem pe functii.