Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un şarpe de 5 metri terorizează o localitate constănţeană(Video)

ro

05 Jun, 2011 11:50 2246 Marime text

E teroare în localitatea Cuza Vodă. Localnicii nu pot dormi noaptea de teama unui şarpe. Spun ei - uriaş, de 5 metri. Doar o mână spun că l-ar fi văzut. Însă a fost suficient cât să pună pe jar întreg satul, autorităţile locale, şi asociaţiile de protecţie a animalelor.

Femeia a fost prima care a dat cu ochii de reptila. Se întâmpla în urmă cu o săptămână. A povestit atunci cu groază ce a văzut. Nimeni nu a luat-o în serios. Din câte ştiau ei bestii ca cea din povestea femeii există doar în legende. De atunci însă, familia Ion povesteşte că şarpele îşi face zilnic apariţia în gospodăria lor.

De atunci, nimeni din satul Cuza Vodă nu mai are linişte. Unii chiar şi-au amintit că şarpele ar mai fi fost văzut.

Există însă şi curajoşi. De câteva zile caută bestia şi sunt hotărâţi s-o înfrunte.

Poveste sătenilor a atras şi atenţia unor asociaţii pentru protecţia animalelor. Specialiştii spun că ar fi vorba de un şarpe boa constrictor. Singura problemă este că această specie e dispărută de pe meleagurile noastre de sute de ani. Dar, există şi posibile explicaţii.

Şarpele nu a fost gasit nici pâna în acest moment. Specialiştii avertizează că, deşi nu este veninos, şarpele poate fi extrem de periculos.

http://www.antena3.ro/

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gabriel 28 Oct, 2013 19:02 O idee !!Lucrul acesdta l-am auzit de la un om de pe langa Craiova care imi povestea tot desprea o asa intamnplare pe cand era copil.Satenii erau inspaimantati de un sarpe de marime mare . Au descoperit gaura in care intra ...si ce s-au gandit !!! Au batut doua coase bine si le-au ascutit ..brici. Pe una au ancorat-o la gaura cu taisul in afara iar pe cealalta au orientat-o cu taisul inspre inauntru (ca sa se taie din orice directie ar veni !). A doaua zi au gasit un morman de carne afara din gaura ! Sarpele cautase sa intre in gaura si se facuse terci in coasa cea ascutita ! Numai bine ! Doamne ajuta sa scapati de necaz ! Sa auzim numai de bine !