Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un procuror general adjunct, audiat la DNA!

ro

02 Mar, 2016 23:17 1257 Marime text
 
Procurorul general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel (PCA) Ploiești, Liviu Tudose, a fost audiat, ieri, timp de mai multe ore, la sediul DNA Ploiești, în dosarul pentru care instanța supremă a confirmat recent redeschiderea urmăririi penale.
 
Potrivit unor surse judiciare, procurorul, care s-a prezentat în fața procurorilor însoțit de avocat, are calitatea de martor în acest dosar. Liviu Tudose a fost, anterior, procuror șef al PCA Ploiești.
 
De asemenea, în cursul zilei de astăzi au mai fost audiați, tot în calitate de martori în acest dosar, directorul adjunct al Direcției de Ordine Publică din cadrul IGPR, Gheorghe Parepa, șeful Serviciului Investigații Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Prahova, Nicolae Zecheru, și Ionuț Ciorobea, polițist în cadrul Serviciului Economic al IJP Prahova.
 
Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a confirmat, vinerea trecută, redeschiderea urmăririi penale într-un dosar în care au calitatea de intimat 13 persoane cu funcții importante din județul Prahova, respectiv procurori, polițiști, un deputat și șefi ai unor instituții publice, între care șeful Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii