Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un preot a fost surprins facand sex cu o enoriasa in biserica

ro

07 Apr, 2010 13:45 7595 Marime text

preot_des.jpgScandal sexual în localitatea Huşi din judeţul Vaslui. Un preot a fost surprins în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu o enoriaşă în biserică. Cei doi au fost văzuţi de o bătrână care venise la biserică pentru a sluji o pomană.

Preotul Florin Popa, în vârstă de 33 de ani, a fost surprins în timp ce făcea sex cu o enoriaşă cu 20 de ani mai mare decât el chiar lângă altar. Cei doi erau dezbrăcaţi şi se îmbrăţişau, a povestit bătrâna de 78 de ani.

După ce a răspândit vestea în cartierul în care locuieşte, bătrâna nu a mai fost primită în biserică de preot. Potrivit acesteia, preotul a dat-o afară din lăcaşul de cult şi i-a îndemnat pe ceilalţi enoriaşi să o lovească. După ce a fost îmbrâncită de oameni, bătrâna a ajuns la spital cu trei coaste rupte, informează Libertatea.

Acesta nu este primul scandal sexual care are în prim plan un preot. În luna noiembrie a anului trecut, unul dintre cei mai respectaţi preoţi din Bucureşti a fost filmat în focul iubirii sale cu un amant. Tot anul trecut, un preot din Argeş a fost acuzat că a făcut sex cu mai multe minore din centrul de plasament pe care îl conducea.

Sursa: Antena3.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • AIDA 07 Apr, 2010 19:26 CAT VOR MAI FI TOLERATE ASEMENEA MIZERII UMANE ??! BLANDETEA CU CARE CONDUCATORII BISERICII-B.O.R., SANCTIONEAZA PE ACESTI NETREBNICI LASA LOC DE ANUMITE INTERPRETARI... MUTAREA UNOR PREOTI SAU CALUGARI HOMOSEXUALI ,LA ALTE MANASTIRI SAU BISERICI ,NE POATE PUNE PE GANDURI. STEFAN CEL MARE ,OARE ASA I-AR FI PEDEPSIT PE PREOTII IUBITORI DE PARTI DORSALE SAU FACAND SEX LA ALTAR ?! UNDE ESTI TU,TEPES DOAMNE..?