Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un poliţist răpus de cancer a lăsat un mesaj cutremurător "Pentru mine a venit ziua rămasului bun"

ro

18 Jul, 2016 14:25 10871 Marime text
Doliu în Inspectoratul de Poliție Judeţean Argeş. Unul dintre poliţiştii Departamentului Antidrog s-a stins din viaţă la doar 49 de ani, după o luptă dureroasă cu cancerul. George Manea, unul dintre cei mai apreciați polițiști al Departamentului Antidrog, va fi înmormântat la biserica din cartierul Găvana, localitate în care locuia poliţistul. 

Pe pagina sa de pe o reţea de socializare, apropiații își exprimă regretul dispariției. Fostul poliţist a lăsat chiar şi un mesaj de adio adresat celor dragi, pe care îl vom reda în continuare:

 ”Pentru mine a venit ziua rămasului bun. Şi pentru voi, toţi prietenii mei de aici şi nu numai, am vrut să vă spun asta, în stilul meu. Alături de Adelina, Gabriela şi Maria Manea, am pornit în zborul către locul de unde imi voi susţine fetele mereu. Nu uitaţi să gătiţi cu mine, să râdem, să ne bucurăm de bebeluşi, natură şi animale, să ne susţinem şi să fim nostalgici uneori. Nu vă faceţi griji de Oscar.... venit la pişcoturi până azi.....doar că puţin mai sexi (e tuns),,,,, Aveţi grijă de voi. Vă văd acum de sus!”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • antonio calbetó 20 Jul, 2016 17:34 cu placere