Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un polițist din Tulcea a refuzat 100 de euro mită

ro

01 Sep, 2016 11:08 6572 Marime text
Ieri, ofiţerii Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Tulcea, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, au organizat şi realizat prinderea în flagrant a lui P.N.G., în timp ce oferea suma de o sută de euro unui agent de poliție din IPJ Tulcea, pentru a propune soluții favorabile în cazul celor trei dosare penale în care polițistul desfășura cercetări împotriva sa.  
 
În aceeași zi, polițistul sesizase lucrătorii SJA Tulcea cu privire la faptul că  P.N.G. l-a contactat la sediul postului de poliție și i-a solicitat să găsească o soluție favorabilă în cazul celor trei dosare penale în care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul având numere de înmatriculare provizorii expirate, distrugere și violare de domiciliu. În acest scop, P.N.G. i-a promis polițistului o sumă de bani neprecizată.
 
Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea a dispus delegarea ofițerilor SJA Tulcea pentru organizarea flagrantului, activitate realizată la sediul postului de poliţie, P.N.G. fiind prins când oferea suma de o sută de euro polițistului.
 
Procurorul de caz a dispus față de P.N.G. luarea măsurii reținerii pentru 24 de ore.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii