Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv Un polițist din Constanța a depus la DNA o plângere penală pe numele lui Gabriel Oprea (document)

ro

03 Mar, 2016 11:11 8744 Marime text
 
Daniel Constantin Avasilcai, domiciliat în 23 August, agent de poliție din cadrul IPJ Consatnța, în calitate de membru al Sindicatului Național al Agenților de Poliție, unde a ocupat funcția de vicepreședinte până în vara anului 2015, a adus la cunoștința opiniei publice o serie de nereguli din cadrul sindicatului inclusiv trecerea în corpul ofițerilor de poliție a președintelui, acesta a fost exclus din sindicat. În prezent Avasilcai ocupă funcția de președinte al Sindicatului Agentilor de Poliție din Constanța. 
 
Avasilcai a depus o plăngere penală împotriva fostului ministru al Afacerilor Interne Gabriel Oprea dar și împotriva altor funcționari necunoscuți din MAI și MApN care, potrivit acestuia, ar fi implicați și ar urma să fie identificați de către organul penal în cursul cercetărilor pentru posibila săvârșire a infracțiunii de abuz în serviciu.
 
„Sper să se facă lumină în acest caz”, a declarat șeful Sindicatului Agentilor de Poliție din Constanța, Daniel Constantin Avasilcai. 


Pentru a putea consulta plângerea depusă de polițistul din Constanța la DNA și motivele pe care le expune, accesați secțiuea „Documente”. 



Sursa foto: stiripesurse.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii