Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un polițist aflat în pragul comei alcoolice a provocat un grav accident

ro

26 Mar, 2016 11:53 2395 Marime text
 
Doi oameni au fost răniţi în Bacău, după ce un agent de poliţie a condus mașina sub influența alcoolului. Acesta a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. În urma testării, s-a dovedit că poliţistul era aproape de comă alcoolică, potrivit romaniatv.net.
 
Poliţistul nu a mai văzut pe unde conduce autoturismul şi a pătruns pe contrasens, lovindu-se violent de o altă mașină. În urma impactului, cei doi şoferi au fost răniţi, dar şi un alt pasager ce se afla în autoturismul care circula regulamentar.
 
Persoanele care au suferit răni în urma accidentului au fost transportate la spital.
 
Alcoolemia în sânge a poliţistul de 2,10 grame la mie alcool pur in sânge, iar după o oră alcoolemia sa era de 1,9, conform aceleiași surse.
 
„Cu ocazia completarii probatoriului in cauza si anume in urma efectuarii unei expertize medico-legale toxicologice au rezultat indicii temeinice cu privire la comiterea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului, fapta prevazuta si pedepsita de art. 336 alin. 1 C. pen., retinându-se ca numitul P.V.E. a savârsit fapta mai sus descrisa conducând autoturismul pe DN-2F, pe raza localitatii Holt, in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice, prezentând o alcoolemie peste limita legala si anume de 2,10 g/00 (n.r. – la mie) alcool pur in sânge, la ora 21.30, si de 1,90 g/00 alcool pur in sânge, la ora 22.30, motiv pentru care s-a dispus extinderea urmaririi penale si pentru aceasta infractiune”, potrivit unui comunicat transmis de Parchetul de pe lânga Judecatoria Bacău.



Sursa foto: desteptarea.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii