Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un poliţist a refuzat 1.600 de lei mită

ro

08 Aug, 2016 16:08 3184 Marime text
Astăzi, lucrătorii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Arad, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, au surprins o persoană în timp ce oferea suma de 1.600 de lei unui agent de poliţie din cadrul I.P.J. Arad - Biroul de Poliţie Vladimirescu, pentru ca acesta să restituie concubinului său permisul de conducere.

În fapt, agentul de poliție a arătat în denunțul formulat că, în noaptea de joi, în timp ce executa serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier pe D.N. 7 împreună cu un coleg, l-a depistat pe C.H., cetăţean albanez, care a efectuat o depăşire neregulamentară prin încălcarea marcajului longitudinal continuu, sens în care a întocmit proces-verbal de contravenţie şi i-a reţinut permisul de conducere.
Ulterior, în dimineața aceasta, C.H. şi Ș.R., cetățean român, s-au deplasat la Biroul de Poliţie Vladimirescu, urnde Ș.R. a oferit suma de 1.600 lei polițistului pentru ca acesta să nu-și îndeplinească atribuţiile de serviciu şi să-i restituie lui C.H. permisul de conducere.

Polițistul a sesizat S.J.A. Arad, în aceeași zi fiind organizată acţiunea de prindere în flagrant. Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a dispus începerea urmăririi penale faţă de Ș.R. pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, iar cercetările continuă cu suspecta în stare de libertate.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii