Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un polițist a fost trimis în judecată pentru că ar fi sustras un permis pentru a-l restitui contravenientului

ro

27 Apr, 2016 14:01 1816 Marime text
 
Procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a întocmit rechizitoriul şi a dispus trimiterea în judecată, în 25 aprilie, a inculpatului O.R.A., agent de poliţie în cadrul I.P.J. Prahova - Serviciul Rutier, cercetat în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârșirii unei infracţiuni de luare de mită şi a două infracţiuni de sustragere sau distrugere de înscrisuri.
 
În fapt, potrivit procurorilor, la data de 07.03.2016, agentul de poliţie, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a sustras permisul de conducere emis pe numele lui O.G., aflat în păstrarea Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, în scopul de a i-l restitui în mod nelegal contravenientului. Permisul fusese reținut pentru o perioadă de 60 de zile, ca măsură complementară, în urma comiterii de către O.G. a unei contravenții la regimul circulației rutiere.
 
În aceeaşi zi, poliţistul a primit de la O.G. suma de 2.000 lei în schimbul restituirii nelegale a permisului de conducere. Lucrătorii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Prahova au fost delegați să efectueze acte procedurale în vederea întocmirii probatoriului în cauză.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii