Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un partener de afaceri cu Strutinsky deschide un punct de lucru în Tomis Mall

ro

29 Jul, 2015 11:44 1889 Marime text
 
Potrivit Monitorului Oficial al României numărul 3736/28.07.2015, asociatul unic în societatea City Docent SRL, Remus Florin Iuhasz Pascan a decis deschiderea unui punct de lucru în incinta centrului comercial Tomis Mall din Constanța.
 
Totodată, obiectul de activitate al societății s-a mai completat cu încă 16 activități.
 
Potrivit Registrului Comerţului, pe fosta societate Stiu SRL (redenumită acum Spotunu SRL) funcţiona la un moment dat cafeneaua Servus Caffe dintr-un mall de la periferia Constanţei. Asociaţi persoane juridice în fosta Stiu SRL erau firmele City Docent SRL și KLD Services SRL. Administrator era Remus Florin Iuhasz - Pâscan. Acesta este și administratorul firmei SC City Docent SRL.
 
Cine este Remus Iuhasz? În afară de faptul că se ocupă de afaceri, Remus Iuhaz este preşedintele Asociaţiei Internaţionale a Studenţilor din România. În luna august a anului trecut, acesta a reclamat la poliţie că şi-a găsit maşinile cu lunetele sparte şi caroseriile avariate şi a indicat persoana suspectă de comiterea faptei. Iuhasz le-a spus anchetatorilor că, anterior, primise şi nişte telefoane de ameninţare. Despre acest lucru puteţi citi aici. Potrivit Registrului Comerţului, Remus Iuhasz apare şi în firmele Rosa Trade Internaţional SRL şi SC The Company SRL.
 
KLD Services SRL este de departe cea mai prolifică firmă a lui Sorin Strutinsky, care se regăseşte în alte 11 firme. Această societate este, de altfel, numitorul comun în mai multe firme în care Mazăre şi Constantinescu sunt implicaţi. KLD Services SRL este o societate cvasipermanentă în componenţa acţionariatului sau a structurii asociative a altor companii, lucru constatat şi de inspectorii de Integritate, acum câteva luni. KLD Services îi are ca asociaţi pe Gabriel Sorin Strutinsky, care deţine 396 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99%, şi pe Mihaela Elvira Gherasim Tănase, care deţine patru părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1%. Înfiinţată în anul 2009, firma are sediul în municipiul Constanţa, aleea Muzicii nr. 17. Capitalul social subscris al societăţii este de 40.000 de lei, integral vărsat, fiind compus din 400 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 100 de lei. Administratorul societăţii este Mihaela Elvira Gherasim Tănase, iar activitatea principală a firmei constă în „cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii