Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un parlamentar de Constanţa a făcut anunţul bombă - „Voi anunţa iniţiativa înregistrării unui nou partid“

ro

02 May, 2015 20:33 1802 Marime text
 
Unul dintre cei mai cunoscuți deputați din Parlamentul României anunță că își va înființa propriul partid politic, imediat după ce șeful statului, Klaus Iohannis, va promulga noua lege a partidelor politice care va prevede posibilitatea înființării unui nou partid cu doar 3 membri, relatează PSNews.ro

Este vorba de deputatul independent, Remus Cernea, ales pe listele USL la alegerile parlamentare din 2012.

”In aceasta seara (n.r.. vineri seară), la Realitatea TV, am anuntat ca imediat dupa ce presedintele Klaus Iohannis va promulga noua lege a partidelor politice (care prevede posibilitatea infiintarii unui nou partid cu doar 3 membri, nu cu 25.000 ca pana acum), lege care figureaza pe Ordinea de zi a Camerei Deputatilor de miercuri, 6 mai, voi anunta initiativa inregistrarii unui nou partid.”, precizează Cernea .

”Acest anunţ a generat imediat «o reactie de opozitie» din partea unor fundamentalisti ortodocsi, dupa cum puteti vedea in articolul de mai jos: «BREAKING NEWS: Remus Cernea tocmai a anuntat la Realitatea TV ca intentioneaza sa-si faca partid si ca militeaza pentru coborarea pragului electoral».
Dragi atei cu cas la gura (majoritatea dintre voi), acum intelegeti cat de cat campania mizerabila impotriva Bisericii Ortodoxe, care se desfasoara pe diferite site-uri, retele de socializare, cu foarte multi useri si conturi false?
Daca nu intelegeti va spun eu. E nevoie de viitori votanti! Votanti dupa chipul si asemanarea lui Cernea. Si cum obtii acesti viitori votanti? Inversandu-le scara de valori, prostind si manipuland sutele de mii de tineri care stau zilnic ore in sir pe Facebook si Internet astfel incat atunci cand va veni vremea votului sa aiba in Remus Cernea, Toma Patrascu si Emil Moise singurii reprezentanti ideologici care le reprezinta opiniile”, s-a exprimat deputattul de Constanţa Remus Cernea pe pagina sa de socializare.

Sursa: PSNews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii