Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un octogenar din Chirnogeni a fost prădat de doi tineri, în miez de noapte!

ro

06 Feb, 2016 21:14 1533 Marime text
 
Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Chirnogeni au fost sesizaţi azi noapte, în jurul orei 02.36, de o localnică, cu privire la faptul că, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa unui octogenar, de unde au sustras o sumă de bani.
 
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului. Primele cercetări au stabilit că, în jurul orei 02.00, doi bărbaţi ar fi pătruns în locuinţa victimei, a cărei uşă nu era încuiată. În momentul în care, persoana vătămată a încercat să se  ridice de pe pat, unul dintre bărbaţi l-a împins înapoi pe pat şi a aruncat peste el o pătură. În acest timp celălalt autor a găsit într-o vestă, ce se afla pe acelaşi pat, suma de 1100 lei, după care au părăsit în grabă locuinţa.
 
Urmare a activităţilor desfăşurate, în cursul zilei, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Chirnogeni i-au identificat şi depistat pe autori. Este vorba despre doi tineri, în vârstă de 23 de ani, respectiv 25 de ani, ambii din localitate. Cei doi sunt bănuiţi de comiterea faptei, deoarece polițiștii au recuperat 600 de lei din suma de bani reclamată ca sustrasă.
 
Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exectitate a tuturor împrejurărilor comiterii faptei, urmând a fi făcute propuneri legale prin unitatea de parchet competentă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii