Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Un nou termen în dosarul lui Ionuţ Anghel, băieţelul omorât de câini în 2013

ro

29 May, 2015 09:31 1808 Marime text
 
Magistraţii Judecătoriei Sectorului 2 ar trebui să dea astăzi o sentinţă pe fond în dosarul în care este cercetată moartea lui Ionuţ Anghel, băieţelul omorât de câini în 2013. Acest proces a început în 2014, în luna septembrie, la un an de la tragedia din Parcul Tei din capitală. În timpul cercetării judecătoreşti au fost audiaţi mai mulţi martori, părinţii, bunica, dar a fost audiat şi fratele mai mic al lui Ionuţ. Pe toată durata procesului, şedinţa de judecată a fost declarată nepublică, poate şi datorită valului de rezoltă şi dezbateri iscat după producerea acestei tragedii.
Amintim că în 2013, Ionuţ Anghel a fost sfâşiat de câini pe un teren al firmei Tei Rezidenţial, din apropierea Parcului Tei din capitală. În acest dosar sunt judecaţi, pentru ucidere din culpă, Administraţia Domeniului Public Sector 2, SC Tei Rezidenţial şi Constantin Ciorăscu, administratorul firmei.

UPDATE, ora 13.18:


Instanţa a decis, în urmă cu câteva minute ca proprietarul terenului unde a murit Ionuţ Anghel să fie condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. De asemenea, fratele lui Ionuţ va primi despăgubiri de 1,2 milione de euro. Şi părinţii vor primi despăgubiri morale. S-au dat şi amenzi Primăriei de sector unde a avut loc nenorocirea. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii