Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou pericol pe Autostradă Cursa prostituatelor pentru prinderea clienţilor

ro

29 Jul, 2011 18:48 1198 Marime text

La data de 29 iulie., între orele 00.00-05.00, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Autostrăzi, în cooperare cu poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi şi ofiţeri din cadrul Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane, au organizat şi coordonat o acţiune cu efective mărite, pentru prevenirea şi combaterea prostituţiei şi proxenetismului, în parcările situate pe Autostrada A2, între localităţile Fundulea şi Drajna. În cadrul acţiunii, în parcările aflate la Km. 67 şi Km. 88, au fost depistate, în flagrant, 6 tinere, cu vârste între 16 şi 33 de ani, suspectate că ofereau contracost, servicii sexuale conducătorilor de autovehicule şi, în special, celor care conduc autotrenuri, însoţite de 7 bărbaţi care le asigurau protecţia. Cele 6 tinere traversau autostrada, dintr-o parcare într-alta, expunându-se la riscul de a fi implicate în accidente rutiere deosebite.

La vederea poliţiştilor, suspecţii au încercat să fugă prin culturile agricole aflate în imediata apropiere a parcării, fiind însă prinşi.

Toate cele 13 persoane au fost conduse la sediul I.P.J Călăraşi pentru verificări. Cele 6 tinere au fost sancţionate contravenţional, cu amendă în valoare totală de 8.250 lei, conform Legii nr. 61/1991 republicată. Totodată, ofiţerii şi specialiştii psihologi din cadrul A.N.I.T.P. le-au consiliat sub aspectul unei eventuale exploatări sexuale din partea proxeneţilor.

În continuare, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi efectuează activităţi pentru stabilirea participaţiei celor 13 persoane la săvârşirea infracţiunilor de prostituţie, proxenetism şi trafic de persoane.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii